Frän Facebook 2012 - 2015


Här kommer rätt illustration av vad jag beskrev i föregående inlägg. Kanske ändå, vid eftertanke, ett slags förtäckt wanna-be Napoleon men inte från Korsika utan från Skene. FP är ju tyvärr vårt mest EU-vänliga parti och EU-är väl ett av de mest imperiekåta samarbetsprojekt som någonsin existerat. Det är inte Liberté, Égalité, Fraternité utan snarare "Utvidga, (politisk) Union, Utmanövrera!"
För 4 år sedan
og självgott, la huvudet på sned och kastade snabba samförståndsblickar mellan sig. FP har några punkter som är riktigt bra, men kanske är det mest mot bakgrund av den toksvenska duktighetstornado som håller på att skövla landet. Jag blev fär några år sedan i mitt politiskt vilsna, alienerade och frustrerade tillstånd, skräckslagen av de monster som dök upp på vänsterkanten, medlem några år under 00-talet och stod till med på partiets lokala lista (väldigt långt ner). Men nu känner jag mig främmande både inför attityder och blotta anblicken. Fast frågan i vårt förnumstiga land är snarare: vilket parti är minst farligt för landet under en eller två kommande valperioder. dvs innan företrädarna blivit fullständigt absorberade av maktens ljuva himmelrike.
För 5 år sedan
Hoppas Holland (det holländska fotbollslandslaget) förlorar sina två följande matcher med 20-0 och att motståndarna får 10 straffar på filmningar och och att förbundskapten, Robben och fjantreservmålvakten blir ihågkomna som fotbollens quislingar! De har förstört ett VM som annars /skulle/ var/it/ en positiv vändpunkt efter all tråkfotboll vi sett genom åren.
För 7 år sedan
If you're having problem with everyone else just consider for a moment if it might not be you who are the problem. (Original pensée by me)
För 7 år sedan
Going to church doesn't make you a Christian any more than standing in a garage makes you a car
För 7 år sedan
America is a country where half the money is spent buying food, and the other half is spent trying to lose weight.
För 7 år sedan
Ove Klinthäll har skrivit en av de finaste kärleksdikterna. Så här diktar han och kallar poemet GAMMAL KÄRLEK:
Vi suttit här länge nu, dag efter dag
vid samma kvadratiska bord
och ätit och druckit, min hustru och jag,
och fikat och bytt några ord.
Vi delat på brödet och mjölken, vi tvenne,
men sett samma sak har vi ej,
för jag har i allmänhet tittat på henne
och hon har fått titta på mej.
Nå, ungdom försvinner och skönhet och glitter,
och rynkorna syns, det går ej att bestrida,
men dock, det är ungdomens kärlek som sitter
vid köksbordets motsatta sida.
Kommentarer
Kommentera...
För 7 år sedan
Nygammal trend på nätet Äldre rika män köper yngre kvinnor som sällskap: "Det är billigare än att vara gift - och man får ut mer för pengarna. Det visste vi väl alla. Eller anade. Enda nackdelen att det är drygt att vänta tills man blir äldre och rik. Om inte omöjligt när man varit gift som yngre och icke/mindre rik.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

S:t Barhélemy under svenskt välde

Havsnivåhöjningar

Fuskande svenska politiker