Den 14 juni i Facebook


Roland Ch Johansson har uppdaterat sin profilbild.
Kommentarer
Kommentera...
För 2 år sedan
Det blåser i AKB:s hår
Där hon på Järvafältet står
Och pratar en massa strunt
För att få fortsätta springa runt
I maktens svala korridor
Ännu något år
/Couldn't help myself/
Kommentarer
  • John-Erik Karlsson Mästerpoeten har varit i farten :-)
  • Roland Ch Johansson Äsch, du övredriber .... :- )
  • Kurt Johansson Ja hon är nog ingen höjdare för sitt parti! Dels förknippad med föregångaren dels tämligen "tråkig" (det kan hon ju inte rå för) och det är inte bra för att bryta trenden om man vill ha (m) stora
Kommentera...
För 4 år sedan
Tragiska händelser: Magnus Härenstams och Lisa Holms död. Däremot är det en skänk från ovan att programmet, så fyndigt kallat "Roliga timmen", vilket är precis vad det är, dragit sitt sista andetag förhoppningsvis: taffatt och menlös mellanstadieunderhållning proppad med gammal skåpmat coh med deltagare som de måste ha hittat på sophögen.
Kommentarer
  • Roland Ch Johansson Jag ska minnas honom (Magnus Härenstam) som ”the straight man”, som den rakryggade människan. Som den som gav röst åt alla de barn som är alldeles för duktiga för sitt eget bästa: nördarna, kalenderbitarna, kamrerssjälarna, alla de små pedanterna och ordningsmänniskorna som alltid hamnar i skuggan av clownerna och busfröna. Det är inte så oävet. http://www.dn.se/.../magnus-harenstam-gav-rost-at-alla.../
    Magnus Härenstam död - DN.SE
    DN.SE
    Magnus Härenstam död - DN.SE
    Magnus Härenstam död - DN.SE
  • Kurt Johansson Håller m,ed om det tragiska och gläder mig åt att "Roliga timmen" försvinner har bara setttrailers MEN DET RÄCKER fattar inte att så "humorsbefriade" mönniskor släpps fria i TV
Kommentera...
För 5 år sedan
Härligt med gruppspelet i fotbolls-VM! Så många lag från olika kontinenter, så många olika flaggor och dräkter och så många spelare och åskådare i olika kulörer! Och så lite bra fotboll och härliga överraskningar. Efter gruppspelet är VM praktiskt taget slut enligt mig. Finalerna är avslagna tillställningar, folkfesten ersätts av fanatisk och samtidigt sval (? ja det känns kallare på något sätt) nationalism.
För 7 år sedan
Stefan KLöfvén ska sommarprata och det finns som undrar om han ska räcka hela vägen. Det blir kanske en del musik då. Och så kan han ju skämta lite om Kevin Costner. F.ö. så kan tystnaden också vara talande eller t.o.m. skriande.
Kommentarer
Kommentera...
För 7 år sedan
Äntligen en glad nyhet. Hur många hänger med till det förtrollande Centralasien? Latest from Central Asia: US & EU citizens can now travel visa free to Kazakhstan, Kyrgyzstan and Tajikistan.
För 7 år sedan
Vad jag gör nu? - Det skulle inte konstapeln tro om jag talte om det. Är jag den enda ännu levande personen som kommer ihåg den historien?
Kommentarer

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

S:t Barhélemy under svenskt välde

Havsnivåhöjningar

Fuskande svenska politiker