Assange och kärleken


Undertecknad var mer eller mindre politiskt korrekt funtad och pro-feminist fram till en bit in på 90-talet. Reaktionen från "rättfärdiga" och laglydiga (?) brittiska politiker på senaste turen i det tragikomiska Assange-fallet gör att dock att man nu får tankar på att gräva ner på en öde ö nånstans långt borta från vår galna del av världen. 

Vad som egentligen händer då back in 2012 är väl, enligt vad jag förstår efter att ha läst polisprotokollet, att en kvinna som mycket beundrar en viss man (och hans gärning!) lägger sig ut för denne, erbjuder honom allehanda hjälp under vistelsen i Sverige, som att bo i hennes ägandes lägenhet dit hon naturligtvis vid lämplig tidpunkt gör sig ärende och även sover över. 

Mannen känner sig inte överhövan attraherad och önskar definitivt inte ingå någon relation med kvinnan i fråga. Dock är de båda inte motbjudande för varandra och har - eftersom de befinner sig på armlängds avstånd eller, kanske, i samma säng - samlag, med återupprepning, och kvinnan påstår senare att en även i efterhand fabriksny och obefläckad kondom spruckit vid det ena tillfället och att hon sovit vid det andra! 

Hon är likväl så pass ädel att hon ett tag funderar på att låta "udda vara jämnt" men, då mannen visar sig vara föga gentlemannamässig genom att inte,  som utlovat, ringa henne följande dag beslutar hon sig för att polisanmäla förloppet. Hon säger sig vara orolig över att kanske ha ådragit sig HIV eller någon annan könssjukdom. Är det sånt som kallas kärlek?   

Må vara att Assange redan var kontroversiell i sig egen kraft och en nagel i ögat på såväl globalismen som världspolisen. En kombination av en liten, obetydlig, svensk tuva och /berättigad rädsla för/ befintliga, mäktiga fiender verkade alltså alltså ha kommit att välta den så imponerande Wikileaks-vagnen. 

Må Gud skydda alla män mot försmådda kvinnor liksom han /numera/ med hjälp av många tillskyndare skyddar alla kvinnor mot män som inte kan kontrollera sin sexualitet! Och vice versa, kanske det är bäst att tillägga... Samt oss alla mot de hämndlystna och fullständigt hänsynslösa maktgalningar som ser ut precis som du och jag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

S:t Barhélemy under svenskt välde

Havsnivåhöjningar

Fuskande svenska politiker