Rädda våra barn från Sverige AB


Förr fanns den stora starka staten Sverige med ekonomiska muskler som kunde utjämna orättvisor och bygga välfärd. Denna stora starka stat har nu degraderats till verkställande direktör i det nya ”Sverige AB” som i sin tur ägs av ett strikt affärsmässigt och nyliberalt EU.
”Sverige AB”, som alltså motsvarar de samlade svenska företagen och entrepenörer, går väldigt bra och ”Staten” skaffar välvilligt massor med nya konsumenter, vilka glupskt köper alla de varor som ”Sverige AB” producerar. Kostnaderna för alla nya konsumenter tar de svenska skattebetalarna - undantaget dem har möjlighet att skatteplanera - hand om.
Som lydig anställd ser ”Staten” också till att ”Sverige AB” får skattelättnader, bidrag, fördelar och avdrag och för att finansiera detta höjer man pensionsåldern enligt de nyliberala EU-direktiv man måste följa.
Vanliga, hårt arbetande medborgare, som fortfarande tror att samhället är uppbyggt för att de på bästa möjliga sätt ska kunna leva sina liv från vaggan till graven, har i själva verket nu reducerats till ”nyttiga idioter” under kortast möjliga tid ska producera så stor vinst som möjligt till ”Sverige AB” .
Man säger att ”landet Sverige” aldrig varit rikare, säkrare eller starkare, men det är en beskrivning som snarare gäller för ”Sverige AB”
Du som är sjuksköterska, målare, fabriksarbetare eller städare är alltså inte med och delar på överflödet, utan får istället dra ner på din välfärd, lön och arbetsmiljö, för att ”Sverige AB” ska kunna bidra till BNP genom att nå högt uppställda vinstmål.
Svenska kommuner och landsting är konkursmässiga, myndigheter ropar på hjälp, vård, skola och äldreomsorg är ett svart slukhål, polisen klarar inte längre av brottsligheten, psykvården har själv blivit ”galen”, pensionärerna är grundlurade och vägunderhållet eftersatt...
Så tyvärr är det snarare foliehattar, rasister och fascister som har rätt i sak, när de hävdar ”systemkollaps”, än de godhjärtade individer som reflexmässigt skriker ”rasister” varje gång de hör ordet ”systemkollaps”. Vi är alltså närmare en systemkollaps, än att vi inte är det.
Dagens pensionärer blev lovade en trygg och värdig ålderdom men blev grundlurade. Men vi är medvetna om att en värdig och trygg ålderdom, det måste vi fixa själva... Det är alltså hög tid att agera, för när vi väl ligger undernärda på hemmet med överfulla vuxenblöjor och luktar skit, ja då är det tyvärr försent... 
Lätt bearbetat efter text av Jan Janscha Johansson, Svenska Folkhemspartiet

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

S:t Barhélemy under svenskt välde

Havsnivåhöjningar

Fuskande svenska politiker